Ordinær generalforsamling afholdt

S.S.F. Energiselskab A.m.b.a. har i år afholdt den ordinære generalforsamling torsdag, den 27. september 2018 på Firhøjskolen.

Formanden fremlagde beretning for det forløbne regnskabsår. Årsregnskabet blev godkendt og bestyrelsens oplæg til budgettet for 2018/2019 indebærer endnu engang, at priserne ikke stiger. Der var ikke indkommet forslag fra bestyrelsen eller fra andelshavere.

Til bestyrelsen blev genvalgt John Lou, Michael Thougaard og Alice Dreyer. Som suppleanter blev valgt Peder Skotte og Lars Jeppesen. Revisionsfirmaet Obsen & Nielsen A/S blev genvalgt.

Til generalforsamlingen var fremmødt 4 stemmeberettigede andelshavere ud over bestyrelsen. Generalforsamlingen opfordrede bestyrelsen til at overveje, hvordan bestyrelsen kan arbejde for et større fremmøde.

Flere nyheder

Uncategorized

Ledningsbrud

Vi oplever netop nu ledningsbrud i Føllenslev, der påvirker varmeforsyningen til hele byen. Vi arbejder på at få udbedret fejlen og forventer at kunne levere

Uncategorized

Tilslutning af ny forbruger

I næste uge (uge 47) tilslutter vi endnu en forbruger på Byvej i Føllenslev til vores fjernevarmeanlæg. Forbrugere i nærområdet kan dermed være påvirket.