Indvielse af ny fliskedel og absorptionsvarmepumpe

Indvielse med energisk kage og pølser.

Trods bidende kulde og strid blæst havde omkring 100 mennesker lørdag taget turen til Kirkemosevej i Føllenslev, da Snertinge-Særslev-Føllenslev Energiselskab officielt indviede det moderniserede varmeværk.

I det opstillede telt bød formand John Lou alle velkommen og fortalte, at processen fra idé til færdiggørelse havde taget cirka tre og et halvt år. Derefter fik borgmester Martin Damm (V) ordet.

Han glædede sig over at se, at den grønne linje også kom til udtryk i udkanten af Kalundborg Kommune og var glad for at se lokalsamfundet støtte op om de initiativer, bestyrelsen og værkets medarbejdere havde lagt for dagen.

Han erklærede, at han så værket som en banebryder, da man for over 20 år siden tog skridt til opførelsen, og roste værket for sin fremsynethed, inden han klippede den røde snor over med en hækkesaks og efterfølgende skar den flot dekorerede kage for.

Værkets daglige medarbejdere stod herefter for en rundvisning, og folk kunne blandt andet se den nye fliskedel, absorptionsvarmepumpen samt det nye elektrofilter, som sikrer, at der ikke kommer partikler ud i atmosfæren.

Efter rundvisningen var der en lille konkurrence med spørgsmål om værket, og præmien, som var en kurv fuld af guf for hele familien, blev vundet af Martin Hansen, som er leverandør af gylle til værkets biogasanlæg.

– Vi takker alle de fremmødte for en god atmosfære hele dagen igennem, og vi håber, alle havde en god dag, siger John Lou.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Indvielse af ny fliskedel og absorptionsvarmepumpe”]

Flere nyheder

Nyheder

Ordinær generalforsamling

Torsdag den 30. september 2021, klokken 19.00Firhøjskolen, lokale nr. 50 Dagsorden Valg af dirigent. Beretning for det forløbne regnskabsår. Det reviderede årsregnskab fremlægges til godkendelse.