Fjernvarme er konkurrencedygtig

Priserne på gas, el, stiger i øjeblikket eksplosivt. Det betyder højere varmeregninger for dem der opvarmer deres bolig med gasfyr, elvarmepaneler, varmepumper. Tilsvarende prisstigninger ser vi også på træpiller og til dels ligeledes på brænde til brændeovne og -fyr. Som biogasanlæg stiger vores driftsudgifter ikke i samme takt. Vores mikroorganismer arbejder ufortrødent videre og vores råvarer er ikke udsat for samme påvirkning af energipriserne på verdensmarkedet, som de fossile energikilder. Når vi løbende optimerer vores drift, kan vi endda reducere behovet for energi til vores fjernvarmenet. Dermed kan vores små hjælpere bidrage til en øget elproduktion, som vi i øjeblikket tjener særligt gode penge på at sælge til elselskaberne – til gavn for vores andelshavere og kunder.

Det betyder ikke, at vi ikke også har behov for at foretage mindre justeringer, men det er i en helt anden skala. Tiden har vist, at vores varmepriser er konkurrencedygtige. Vi er i stand til at opretholde ro omkring varmebudgetterne for vores kunder, i et ellers uforudsigeligt energimarked.

Hvis du som fjernvarmekunde i vores forsyningsområde, helt eller delvis, gør brug af andre varmekilder, er det måske værd at overveje om det fortsat er den rigtige løsning. Er du endnu ikke fjernvarmekunde, men bor i vores forsyningsområde, kan det være en god lejlighed til at tage kontakt til os og høre nærmere om dine muligheder for at gøre noget godt for både klimaet og din varmeregning.

Vi står klar til at rådgive dig på telefon 5926 7091.

Flere nyheder

Uncategorized

Ledningsbrud

Vi oplever netop nu ledningsbrud i Føllenslev, der påvirker varmeforsyningen til hele byen. Vi arbejder på at få udbedret fejlen og forventer at kunne levere

Uncategorized

Tilslutning af ny forbruger

I næste uge (uge 47) tilslutter vi endnu en forbruger på Byvej i Føllenslev til vores fjernevarmeanlæg. Forbrugere i nærområdet kan dermed være påvirket.